Informations

Urmăriţi-ne pe Facebook

Pentru a va putea servi din ce in ce mai repede va rugam sa ne ajutati avand plata pregatita la ajungerea curierilor nostri! 

Livrare Gratuita pentru comanda de minim 30 Ron, in zonele:

Baneasa, Gara de nord, Expozitiei, Dr.Felix, Dinicu Golescu, Banu Manta, Kiseleff, Bucurestii Noi, Calea Dorobanti, Calea Grivitei, Casa Presei, Chitila, Crangasi, Damaroaia, Giulesti, Ion Mihalache, Nicolae Titulescu, Pajura, Piata Romana, Piata Victoriei, Turda

Livrare Gratuita pentru comanda de minim 50 Ron, in zonele:

Aviatiei, Floreasca, Splaiul Independentei, Ion Ionescu de la Brad, Soseaua Nordului, Alex Serbanescu, Dimitrie Pompei, Barbu Vacarescu, Stefan Cel Mare

Pentru comenzi de peste 150 Ron livram in orice zona a Bucurestiului.

Firma isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor fara o instiintare prealabila.

Blog duefood

Salata cu ciuperci champignon si piept de pui

Salata cu ciuperci champignon si piept de pui

O salată nu trebuie să fie neapărat delicată dar aceasta este, este și spectaculoasă în același timp, e proaspătă și reconfortantă dar reușește să fie și hrănitoare. Cum se face? Simplu: Mai întâi se pregătesc ingredientele: ciuperci champignon proaspete, pe care le tăiem în lamele. O bucată de piept de pui, pe care o condimentăm exact atât cât trebuie și apoi o punem pe grătarul încins. Dressingul îl facem din smântână groasă, bogată, muștar de Dijon și ulei de rapiță, amestecate bine între ele. Nu ne mai rămâne decât să amestecăm ciupercile, frunzele de salată, puiul și dressingul pentru a obține minunăția asta: Salata cu ciuperci champignon si piept de pui!  Poftă bună!

Supa crema de broccoli cu fulgi de migdale

Supa crema de broccoli cu fulgi de migdale

Pentru ca tocmai a trecut weekendul, si probabil va-ti ospatat cu bunatati, astazi va propunem sa incercati o supa usoara si satioasa. Supa cremă de broccoli e ușor de făcut, e delicată și echilibrată, poate deschide cu succes orice masă ori poate fi gustarea sănătoasă dintre mesele principale. Iată cum o facem noi: Spălăm bine buchețelele de broccoli.

Le sotăm în unt și le stingem cu vin alb, de calitate. 

Le acoperim cu supă de pui și după ce s-au pătruns punem blenderul la lucru până obținem crema.

Dregem supa cu o lingură de smântână dulce și o asezonăm cu migdale prăjite. Sigur că nu lipsesc din ea sarea și piperul și poate avem și un ingredient secret pe care-l puteți descoperi mâncând supa de la noi. Poftă bună. 

Usturoi

Usturoiul a fost considerat mult timp un medicament minune obtinut din plante, datorita exceptionalelor efecte terapeutice si puterilor vindecatoare care i-au fost atribuite. Frunzele usturoiului sunt lungi, inguste si plate ca ale ierbii. Bulbul este de natura compusa, fiind format din “catei”, grupati impreuna intre membrane si inchisi intr-un sacut subtire. Florile plasate la capatul tijei sunt alburii si grupate impreuna intr-un cap globular sau o umbrela. Partea care se foloseste este bulbul.

usturoi

Special de Ziua Îndrăgostiților: tagliatelle cu pancetta și creveți

Special de Ziua Îndrăgostiților: tagliatelle cu pancetta și creveți

Se spune că dragostea trece prin stomac, iar de Ziua Îndrăgostiților cu atât mai mult! Anul acesta îți propunem să îți surprinzi iubitul sau iubita cu o cină romantică preparată cu drag în confortul casei voastre. Micile gesturi de iubire pot fi cele mai apreciate și nu e nevoie de lucruri mărețe ca să îți dovedești afecțiunea. Un preparat delicios care poartă semnătura va reprezenta cu siguranță esența unei seri de Valentine’s Day reușite.

Nu este nevoie să faci ravagii în bucătărie cu cine știe ce complicățenii și nici să lași o avere la supermarket. Rețeta propusă de noi este pe cât de simplă, pe atât de delicioasă! Pancetta crocantă oferă preparatului un gust echilibrat, iar sosul său cremos te va face să te îndrăgostești de fiecare înghițitură. Adevărul e că nu prea ai cum să nu adori acest preparat (și pe cel sau cea care l-a pregătit, desigur! )

Pizza cu brânză

Pizza cu brânză

       O pizza simplă, pe gustul iubitorilor de brânzeturi, ideală pentru momentele în care sunteţi lipsiţi de inspiraţie şi de chef, adaptată din clasica pizza margherita. Puteţi folosi cam orice brânză care se topeşte de la caşcaval la brânză de burduf. De evitat însă brânzeturile excesiv de sărate de tip feta sau telemea.

Ingrediente:

Preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 220-230 de grade Celsius.
  2. Întindeţi aluatul de pizza şi lăsaţi-l să se odihnească câteva minute.
  3. Ungeţi aluatul cu sos de roşii (la temperatura camerei).
  4. Presăraţi cu brânză rasă sau tăiată cubuleţe,
  5. Adăugaţi măsline după gust (nu exageraţi cu ele!)
  6. Presăraţi cu oregano uscat.
  7. Introduceţi la cuptor pentru 10 minute la temperatură mare.
  8. Stropiţi cu ulei de măsline de bună calitate înainte de servire.
Paste bolognese la cuptor

Paste bolognese la cuptor

       Bolognese al forno (Paste bolognese la cuptor) reprezintă variantă rapidă a celebrei lasagna. Acelaşi ragù bolognese(sos pe bază de carne tocată, roşii şi zarzavaturi), acelaşi sos Bechamel deasupra. Dar mai puţină muncă decât în cazul rețetei de lasagna.

ngrediente

  • 400 grame carne de vită tocată
  • 400 grame carne de porc tocată
  • 200 pancetta sau bacon
  • 500 grame paste uscate scurte (fusilli, penne)
  • 2 morcovi
  • 1/4 rădăcină ţelină
  • 1 ceapă mare
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 pahar de vin sec (250 ml)
  • 1 lingură mare pastă de tomate
  • 400 grame cuburi de roşii din conservă
  • 3 linguri busuioc proaspăt, tocat
  • 1 linguriţă oregano uscat
  • 4 linguri parmezan
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingură rasă de zahăr
  • sare
  • pipersos Bechamel
  • 50 grame unt gras
  • 50 grame făină
  • 300 ml lapte gras călduţ
  • 4 linguri parmezan
  • 1/4 linguriţă nucşoară măcinată

Preparare

  1. Fierbeţi pastele al dente. Amestecaţi-le cu puţin ulei şi lăsaţi-le deoparte.
  2. Curăţaţi ceapa, usturoiul, morcovul şi ţelina.
  3. Tocaţi-le mărunt de mână, în mixer sau treceţi-le prin răzătoare.
  4. Tocaţi baconul sau pancetta.
  5. Încingeţi uleiul şi rumeniţi zarzavaturile pentru 4-5 minute, la foc mic, amestecând constant.
  6. Adăugaţi baconul şi lăsaţi-l să-şi elibereze aroma.
  7. Adăugaţi pasta de tomate şi mai sotaţi 30 de secunde.
  8. Adăugaţi carnea.
  9. Adăugaţi roşiile, vinul, dafinul, 1 lingură rasă de sare, busuiocul , oregano, zahărul şi 1 cană de apă.
  10. Acoperiţi şi lăsaţi să fiarbă la foc mic aproximativ 60 de minute până când carnea este bine pătrunsă şi sosul legat. Dacă este cazul, mai adăugaţi apă.
  11. Asezonaţi sosul cu sare şi piper după gust.
  12. Încingeţi cuptorul la 170 de grade.
  13. Până fierbe sosul faceţi şi bechamel-ul.
  14. Topiţi untul într-o crăticioară.
  15. Adăugaţi şi rumeniţi făina câteva secunde, fără să o prăjiţi.
  16. Adăugaţi laptele treptat, amestecând cu telul pentru a nu se forma cocoloaşe.
  17. Asezonaţi cu sare, piper şi nucşoară.
  18. Adăugaţi parmezanul şi amestecaţi bine.Montaj şi finisare
  19. Amestecaţi pastele cu sosul de roşii cu carne (mai puţin foaia de dafin, pe care o dați deoparte).
  20. Turnaţi pastele într-o tavă (de preferinţă de sticlă termorezistentă sau ceramică).
  21. Nivelaţi şi turnaţi sosul bechamel peste paste.
  22. Introduceţi la cuptor pentru 10-15 minute, la foc mediu, până se rumenesc la suprafaţă.
  23. Scoateţi tava, lăsaţi să se răcească şi serviţi.
  24. Pastele cu sos bolognese la cuptor se servesc calde, presărate cu parmezan şi piper proaspăt măcinat.